search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:20
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: H Συμφωνία των Πρεσπών θα επιφέρει αστάθεια στα Βαλκάνια

23.01.2019 16:53
Άδωνις Γεωργιάδης: H Συμφωνία των Πρεσπών θα επιφέρει αστάθεια στα Βαλκάνια - Media

 

Την άποψη του ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα επιδεινώσει τις σχέσεις των δύο κρατών και θα επιφέρει αστάθεια στα Βαλκάνια, εξέφρασε από το βήμα της Βουλής οαντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Αυτή η συμφωνία δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα και οι σχέσεις μας θα είναι χειρότερες, αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν τις προκλήσεις και ο ελληνισμός δεν θα μπορεί να το ανεχθεί, θα υπάρξει αρνητικό κλίμα στην Ελλάδα και αστάθεια στα Βαλκάνια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης και στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Έλενα Κουντουρά αλλά και τον υφυπουργό Εξωτερικών Μάρκο Μπόλαρη.

«Ωραίο το υπουργείο Τουρισμού, παραμείνατε μόνον για ίδιον όφελος κι είναι πραγματική ντροπή», είπε και αναφέρθηκε σε μια σκέψη που τον ενοχλεί.

«Όταν έρθει ο Ζάεφ στην Ελλάδα θα γράφουν τα super «πρωθυπουργός Μακεδόνων», θα πρέπει εγώ να δεχθώ για την υπόλοιπη ζωή μου ότι Μακεδόνες είναι αυτοί κι όχι εγώ που είμαι από το Αμύνταιο της Φλώρινας;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08