ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:06
MENU CLOSE

Ανασχηματισμό στη ΝΔ κάνει ο Μητσοτάκης - Ποιοι φεύγουν ποιοι μένουν

28.01.2019 09:11

 

Για τον λόγο αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθει στο προσκήνιο και ο εσωτερικός ανασχηματισμός της Νέας Δημοκρατίας, καθώς θα ανακοινωθούν τα ονόματα στελεχών που θα δώσουν το “παρών” στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Σύμφωνα με το capital.gr σχεδόν το 50% των προσώπων σε θέσεις γραμματέων και αναπληρωτών γραμματέων αναμένεται πως θα διεκδικήσει σταυρό στις εθνικές ή τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, υποψήφιοι θα είναι ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Τάσος Γαϊτάνης, ο γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων, Βασίλης Σπανάκης, ο γραμματέας Παραγωγικών Τομέων, Βασίλης Ξυπολητάς, η γραμματέας Σχέσεων Κόμματος-Κοινωνίας, Ζωή Ράπτη και ο γραμματέας Επιστημονικών Φορέων, Νίκος Κωστόπουλος. Αλλαγές θα υπάρξουν και στο επικοινωνιακό επιτελείο. Η εκπρόσωπος Τύπου, Μαρία Σπυράκη, θα παραμένει κανονικά στη θέση της (θα είναι υποψήφια στην Α΄ Θεσσαλονίκης).

Στον εκλογικό στίβο θα κατέβουν οι αναπληρωτές εκπρόσωποι, Κωνσταντίνος Κυρανάκης (στο νότιο τομέα) και Νίκος Ρωμανός (στο βόρειο τομέα). Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου, Κωνσταντίνος Ζούλας, η αναπληρώτρια διευθύντρια, Κύρα Κάπη, ο αρμόδιος για τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, Αργύρης Παπαστάθης, δε θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα τι θα πράξει όσον αφορά σε μία πιθανή υποψηφιότητα η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου, Σοφία Ζαχαράκη, που παραμένει και αυτή στη θέση της. 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:04
Exit mobile version