search
ΔΕΥΤΕΡΑ 27.10.2025 14:09
MENU CLOSE

Κι όμως! Το «Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο» κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές

31.01.2019 12:17
Η ΑΚΤΩΡ αναλαμβάνει σιδηροδρομικό έργο στη Ρουμανία - Media

 

Πολιτική πλατφόρμα στήριξης όσων υποψηφίων θελήσουν να πορευτούν υπό το χρίσμα του δημιουργεί η troll σελίδα «Παλιο ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο». 

Η πολιτική σατιρική σελίδα θα δώσει χρίσμα στη δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου που έγραψαν τα μέλη της, στις 09 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας. Στην παρουσίαση θα παρέμβει με πολιτική τοποθέτηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, κάτι που έχει τη δική του σημειολογική σημασία ως γεγονός. 

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώνεται αναλυτικά:

«Οι εκδόσεις iwrite, η σελίδα Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο και δεκάδες σύντροφοι λογοτέχνες του σοσιαλισμού, σας προσκαλούν σε μία ανεπανάληπτη παρουσίαση του συλλογικού βιβλίου “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο: Σοσιαλιστικές Ιστορίες 80s – 90s”. Σάββατο 09 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00 στο Polis Art Cafe (Πεσματζόγλου 5, Αθήνα). Πρόκειται για το αίθριο της Στοάς του Βιβλίου, στάση μετρό «Πανεπιστήμιο». Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, στην εκδήλωση θα γίνει η πανηγυρική ανακοίνωση της πολιτικής πλατφόρμας υποστήριξης υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές 2019: «ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ». Η σελίδα του Facebook «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο», ως αυτόκλητη δύναμη υπεράσπισης του παπανδρεϊκού Σοσιαλισμού, προχωρά στην πρωτοβουλία της ολικής επαναφοράς του ΠΑΣΟΚ ως πολιτικής και πολιτισμικής απελευθερώτριας δύναμης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.10.2025 14:05