ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:41
MENU CLOSE

Ασύλληπτο! Αρνήθηκε να κόψει απόδειξη επειδή της έκανε «δώρο» τη σακούλα

02.02.2019 16:44

 

Λαρισαία, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση της εφημερίδας μας, επισκέφθηκε το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο για να αγοράσει γλυκά. Ο συνολικός λογαριασμός ήταν ορισμένες δεκάδες ευρώ.

Η ευγενική κυρία που την εξυπηρέτησε, έβαλε τα γλυκά στα κουτιά, εν συνεχεία τα κουτιά σε μία σακούλα και της τα παρέδωσε ζητώντας το αντίτιμο.

“Απόδειξη δε θα μου δώσετε;” ρώτησε εκείνη τη στιγμή η πελάτισσα προφανώς ενοχλημένη από το γεγονός πως η πωλήτρια ξέχασε να κόψει το φορολογικό παραστατικό.

“Μα κυρία μου… σας έκανα δώρο τη σακούλα! Σας γλιτώνω από το κόστος να την αγοράσετε” απαντά με κατηγορηματικό τρόπο – προφανώς βέβαιη πως το deal με την πελάτισσα ήταν τίμιο – η πωλήτρια.

“Μα είναι δυνατό να συμψηφίζετε τα 10 λεπτά του ευρώ με την μη έκδοση απόδειξης; Όχι, προτιμώ να πληρώσω τη σακούλα και να πάρω και την απόδειξη!” Απάντησε ετοιμόλογα η Λαρισαία, που εν τέλει έφυγε… πικραμένη με τα γλυκά στο χέρι από το ζαχαροπλαστείο, έχοντας ωστόσο εντός της σακούλας και την απόδειξη που έκοψε κακήν – κακώς, η πωλήτρια…

Καμία προφανώς ελπίδα έστω κι αν πέρασαν τρία μνημόνια…

Πηγή: onlarissa.gr

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:41
Exit mobile version