ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:48
MENU CLOSE

Η καρδιά του χτυπάει έξω από το σώμα του, δίπλα του μέσα σε ένα ταπεράκι (Photos)

15.02.2019 09:21

 

Ο Τζέιμς περιμένει στην κατάσταση αυτή από λεπτό σε λεπτό να τον πάρουν οι γιατροί και να μπει στο χειρουργείο για μια πρωτοποριακή επέμβαση στην καρδιά του. Η επέμβαση απαιτούσε για να ξεκινήσει, πρώτα η καρδιά του ασθενούς να βγει από το κορμί του και μετά να γίνει. Για το λόγο αυτό βρίσκεται έτσι. Η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο του Μπέρμικχαμ Queen Elisabeth και είναι η τρίτη στην Αγγλία που γίνεται με τον τρόπο αυτό.

Η επέμβαση αφορά μεταμόσχευση καρδιάς και η καρδιά που χτυπάει δίπλα του είναι συνδεδεμένη με τον Τζέιμς, αλλά ανήκει στον δότη του.

Ο Τζέιμς έπασχε από μια βαριάς μορφής καρδιοπάθειας (Σύνδρομο Μάρφαν)  και έπρεπε επειγόντως να γίνει μεταμόσχευση αλλιώς θα πέθαινε. Ήταν συνέχεια ξαπλωμένος, δεν μπορούσε καν να κάνει μερικά βήματα και η καρδιά του λες και θα έσκαγε. Δεν μπορούσε να χαρεί την οικογένεια και το παιδί του. Μπήκε στις 3 Ιανουαρίου στο νοσοκομείο και σαν από θαύμα στις 8 βρέθηκε συμβατός δότης. Έτσι ξεκίνησε η διαδικασία της μεταμόσχευσης με τον πρωτότυπο αυτό τρόπο.

Η επέμβαση τελικά έγινε με επιτυχία και ο Τζέιμς στα 34 του χρόνια νιώθει ότι η ζωή τώρα ξεκινάει για εκείνον. Μπορεί να χαρεί την οικογένεια του και το μικρό του γιο και μπορεί πλέον να κάνει πράγματα.

 

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:47
Exit mobile version