ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:05
MENU CLOSE

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: Προπόνηση «αστέρων» με Θωμά Μαύρο και Τάσο Μητρόπουλο – Μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία για τα παιδιά

13.03.2019 15:20
 
Θωμάς Μαύρος και Τάσος Μητρόπουλος κοντά στα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ – Μια διαδραστική προπόνηση με τους θρύλους των γηπέδων
 
Μια ποδοσφαιρική εμπειρία πολλών αστέρων έζησαν τα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους θρύλους των γηπέδων Θωμά Μαύρο και Τάσο Μητρόπουλο, καθώς και να αναμετρηθούν μαζί τους στο χορτάρι, σε μια ξεχωριστή προπόνηση, που σχεδιάστηκε ειδικά για τα παιδιά του προγράμματος.
Οι διαδραστικές συναντήσεις με διακεκριμένους αθλητές είναι μία από τις πολλές εκπαιδευτικές δράσεις, που υλοποιούνται στο πλαίσιο των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, ώστε τα παιδιά να διδαχθούν τις αξίες του αθλητισμού και τα μυστικά της καταξίωσης από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.
 
Η διαδραστική συνάντηση με τους Θωμά Μαύρο και Τάσο Μητρόπουλο πραγματοποιήθηκε στην ακαδημία Super Goal και τα παιδιά, όπως ήταν αναμενόμενο, υποδέχθηκαν τους δύο πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές με μεγάλο ενθουσιασμό.