search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:47
MENU CLOSE

Το Star «παγώνει» το Masterchef – Οι εκλογές και οι διαφημίσεις

23.03.2019 15:00
Το Star «παγώνει» το Masterchef - Οι εκλογές και οι διαφημίσεις  - Media

 

Mεγάλος αναβρασμός επικρατεί στα τηλεοπτικά κανάλια εξαιτίας της διαφημιστικής πτώσης που αναμένεται να φέρουν οι εκλογές τoν Μάιο. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, η διοίκηση του Star επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να «παγώσει» το «Masterchef 3», όσο θα διαρκέσουν οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις και να το επαναφέρει αμέσως μετά το τέλος των εκλογών για την τελική ευθεία, έως την ανάδειξη του νικητή. Στη θέση του ριάλιτι μαγειρικής, που θα αποσυρθεί προσωρινά, θα μεταδίδονται ξένες ταινίες. 

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι ιθύνοντες του καναλιού της Κηφισιάς φέρονται να έχουν συνυπολογίσει την πιθανή πτώση της τηλεθέασης που ίσως ευνοήσει προσωρινά όσους ανταγωνιστές συνεχίσουν με πρωτότυπο πρόγραμμα, αλλά αξιολογούν ως πιο σημαντικό να κρατήσουν τα «χρυσά» επεισόδια που οδηγούν στον τελικό και μετά τις εκλογές, οπότε θα μπορούν να έχουν υψηλότερα έσοδα στο μετεκλογικό περιβάλλον.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:45