ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:46
MENU CLOSE

«Καφέ της Χαράς» χωρίς Φατσέα; «Δεν είχα κάποια επίσημη πρόταση» λέει ο Σκιαδαρέσης

31.03.2019 11:56

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, δηλώνει ευτυχής για τον ρόλο που έχει στο επιτυχημένο σίριαλ όπου συμμετέχει τονίζοντας: «Δεν είχα ξαναπαίξει χαρακτήρα τον οποίο χειρίζεται η γυναίκα του και ομολογώ πως μου αρέσει».

Όσο για τα όσα ακούγονται γύρω από το remake του Καφέ της Χαράς, ο ηθοποιός τόνισε: «Για το «Καφέ της Χαράς» δεν είχα κάποια επίσημη πρόταση και δεν έχω συζητήσει κάτι με το κανάλι».

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο του Φατσέα, ο ίδιος αποκάλυψε: «Στην αρχή με απώθησε ο χαρακτήρας του Φατσέα. Αλλά δεν έχω και πολύ καλό κριτήριο όταν διαβάζω ένα σενάριο. Ευτυχώς άκουσα τη γυναίκα μου».

Επίσης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για την καριέρα του στην Ιταλία λέγοντας: «Δεν είχα κανένα λόγο να πω όχι σε μία τέτοια συνεργασία με την Ιταλία και ήταν μία πρόκληση για μένα να ζήσω ένα διάστημα στο εξωτερικό». Όμως, όπως λέει: «Έμαθα Ιταλικά εκ των υστέρων αλλά όχι πάρα πολύ καλά».

Τέλος μίλησε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Μπέσσυ Μάλφα και τα τρία τους παιδιά: «Δεν είμαι από αυτούς που θα συμβουλεύσουν τα παιδιά τους, πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους».

Πηγή: gossip-tv.gr

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:46
Exit mobile version