ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:08
MENU CLOSE

Πως θα λέγεται η καινούργια περιπέτεια του Αστερίξ

31.05.2019 09:18

 

«Η κόρη του Βερκιγγετόριγα» είναι ο τίτλος του 38ου βιβλίου με τις περιπέτειες του Αστερίξ και του Οβελίξ, του οποίου η παγκόσμια κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου – λίγο αργότερα και πάντως πριν τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει και στα ελληνικά.

«Στις 24 Οκτωβρίου, ο Αστερίξ και ο Οβελίξ επιστρέφουν με μια νέα περιπέτεια που θα έχει τίτλο ‘Η κόρη του Βερκιγγετόριγα’», ανακοίνωσαν οι εκδόσεις Albert-Rene (θυγατρική του ομίλου Hachette Livre) στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Πάρκο Αστερίξ, βορείως του Παρισιού.

Όπως συνηθίζει, ο εκδοτικός οίκος ήταν φειδωλός στις πληροφορίες που αφορούν το νέο βιβλίο, το οποίο υπογράφει όπως και τα τρία προηγούμενα το δίδυμο Ζαν-Ιβ Φερί (σενάριο) και Ντιντιέ Κονράντ (σκίτσο).

«Η ανάδειξη μιας έφηβης στο σύμπαν του Αστερίξ, είναι μια καινούργια ιδέα”, δήλωσε ο Ζαν-Ιβ Φερί.

Ανάμεσα στους ελάχιστους εφήβους που αναδείχθηκαν στα προηγούμενα βιβλία, οι ειδικοί θυμούνται τον Γιεγιεδίξ, έναν φοβητσιάρη και τεμπέλη έφηβο στον «Αστερίξ και οι Νορμανδοί».

Ο σεναριογράφος πάντως διαβεβαιώνει ότι η νεαρή της οποίας δεν αποκαλύπτει το μικρό όνομα, έχει χαλύβδινο χαρακτήρα σαν του πατέρα της.

 

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:05
Exit mobile version