search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:26
MENU CLOSE

«Φάνη παιδί μου πως νομίζεις ότι μπορείς να διοικήσεις…» – Ολομέτωπη επίθεση Γκλέτσου στον συνυποψήφιό του (Video)

01.06.2019 11:12
Γκλέτσος: Είμαι κλινικά αριστερός, εμπνέομαι από τον Τσίπρα και συμπαθώ τον Καραμανλή - Media

 

Eυθεία επίθεση στον συνυποψήφιο του Φάνη Σπανό εξαπέλυσε, το πρωί της Παρασκευή, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Απόστολος Γκλέτσος.

“Φάνη παιδί μου, πως νομίζεις ότι μπορείς να διοικήσεις την επόμενη μέρα χωρίς διάλογο; Η επόμενη μέρα σύμφωνα με το νέο εκλογικό σύστημα επιτάσσει την συνεργασία. Το 61% του εκλογικού σώματος επέλεξε από την πρώτη Κυριακή διάλεξε περιφερειάρχη που από την πρώτη Σεπτεμβρίου θα μπορεί να σταθεί στα πόδια του μόνος του. Όχι υποβασταζόμενος. Ο ψηφοφόρος θέλει περιφερειάρχη με ένσημα. Θέλει περιφερειάρχη επαγγελματικά και πολιτικά αυτοδημιούργητο” δήλωσε μεταξύ άλλων-σε συνέντευξη Τύπου- ο Απόστολος Γκλέτσος κατηγορώντας ταυτόχρονα τον Φάνη Σπανό και τον Κώστα Μπακογιάννη για αποχή από έναν γόνιμο διάλογο μεταξύ των υποψηφίων.

“Ο καθένας μιλώντας μόνος του μπορεί να λέει ότι θέλει. Η δημοκρατία όμως απαιτεί διάλογο. Και αν ο κ. Σπανός δεν μπορεί έστω και τώρα την ύστατη στιγμή να αποδεχθεί την πρόταση για δημόσιο διάλογο, ας έρθει να μιλήσουμε ο κ. Μητσοτάκης ή ο κ. Μπακογιάννης” υπογράμμισε ο Απόστολος Γκλέτσο.

Συν τις άλλοις ο επικεφαλής της “Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης” έκανε άνοιγμα στους υπόλοιπους συνδυασμούς λέγοντας πως τα στελέχη με εμπειρία θα αξιολογηθούν. «Εγώ δεν κάνω συμφωνίες κάτω από το τραπέζι είπε και πρόσθεσε πως έχει ανάγκη την εμπειρία και την στήριξη των αξιόλογων ανθρώπων», είπε. 

Πηγή: lamianow.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34