search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:01
MENU CLOSE

Ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας ήταν ο λόγος για το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

18.07.2019 08:49
Ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας ήταν ο λόγος για το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ - Media

 

Γιατί δεν είναι μόνο ότι η Νέα Δημοκρατία διόρισε αυτόν που κατηγορούσε ως καταστροφικό, δηλαδή τον πρώην αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, την εποχή που συνέβη η τραγωδία στο Μάτι. Αυτόν για τον οποίο ο κ.Μητσοτάκης έλεγε: «Πώς ασκούν τα καθήκοντά τους και σήμερα αυτοί οι άνθρωποι; Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ; Αυτοί μπορεί να κληθούν να διαχειριστούν και άλλη πυρκαγιά. Ποιος έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς να διαχειριστούν μια ακόμα καταστροφή;».

Η τραγωδία στο Μάτι συνέβη ημέρα Δευτέρα. Την Τετάρτη λοιπόν το βράδυ βγήκε ο Τάκης Χατζής στον ΣΚΑΪ και μετέδωσε την πληροφορία πως η κυβέρνηση σκέφτεται, αποφάσισε, να αποπέμψει την ηγεσία της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ. Εξαλλος τότε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αλλά και άλλοι μέσα στην ανοησία, έβγαλαν ανακοίνωση και ξεκίνησαν το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ.

Μερικές ημέρες αργότερα οι δύο αρχηγοί πήγαν σπίτι τους. Μερικούς μήνες αργότερα ο αρχηγός της ΕΛΑΣ επιστρέφει τροπαιοφόρος.

Ήταν ένα ηλίθιο εμπάργκο. Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Αλέξης Τσίπρας κέρδισε από τη συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΪ στη Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά. 

Πηγή: e-tetradio.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:00