ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:14
MENU CLOSE

Το «ΦΩΣ» για Μπλατ μετά το ατυχές πρωτοσέλιδο (Photos)

20.08.2019 16:48

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση, με την οποία διεγνώσθη πριν από λίγους μήνες.

Μετά από αυτή την είδηση, η εφημερίδα «ΦΩΣ» έδειξε την στήριξη και την συμπαράστασή της στον Ντέιβιντ Μπλατ, μετά την αστοχία της να δημοσιεύσει τον ίδιο πεσμένο στο παρκέ στις 07/12/18, μετά την ήττα (83-75) από την Ζαλγκίρις, γράφοντας τη λέξη «καθίζηση» με μεγάλα γράμματα.

Την αμέσως επόμενη ημέρα, το «ΦΩΣ» ζήτησε συγγνώμη για την συγκεκριμένη «προσβολή», αναφέροντας πως η επιλογή της φωτογραφίας έγινε για σημειολογικούς λόγους και δεν είχε σκοπό να χλευάσει τον Αμερικανοϊσραηλινό κόουτς.

Το νέο μήνυμα της εφημερίδας:

«Το μήνυμα του Ντέιβιντ Μπλατ, θαρραλέο και συγκινητικό, αντιπροσωπεύει απόλυτα έναν άνθρωπο που έμαθε να δίνει τους αγώνες του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, με τη στάση του στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που μόλις ανακοίνωσε, δίνει ένα μάθημα σε όλους εμάς – μάθημα αισιοδοξίας και γενναιότητας.

Οφείλουμε επίσης να παραδεχτούμε πως η ζωή με τη σκληρή ειρωνεία της μπορεί, εκ των υστέρων, να μετατρέψει ένα σχόλιο καθαρά σημειολογικό σε πραγματική αστοχία.

Η εφημερίδα μας τού εύχεται την πιο ευοίωνη εξέλιξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:12
Exit mobile version