ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:10
MENU CLOSE

Μαχαιρώθηκε στη φυλακή ο δολοφόνος του Ρόμπερτ Κένεντι (Video)

31.08.2019 14:05
 
Επίθεση με μαχαίρι στη φυλακή του Σαν Ντιέγο όπου κρατείται δέχθηκε ο δολοφόνος του Ρόμπερτ Κένεντι, αδερφού του δολοφονηθέντα προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, Σιρχάν Σιρχάν.
 
Όπως πρώτο μετέδωσε το ΤΜΖ, o εδώ και 50 χρόνια φυλακισμένος δέχθηκε επίθεση από συγκρατούμενό του στη φυλακή, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση από το υπουργείο Δικαιοσύνης, το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή το απόγευμα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Ρίτσαρντ Τζ. Ντόνοβαν κόντά στο Σαν Ντιέγο.
 
“Οι αξιωμαιτκοί έσπευσαν αμέσως και βρήκαν τον κρατούμενο τραυματισμένο από μαχαίρι. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για ιατρική φροντίδα και αυτήν τη στιγμή νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση” αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου όπου ωστόσο το θύμα δεν κατονομάζεται. Κυβερνητική πηγή, ωστόσο, με γνώση του γεγονότος, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον Σιρχάν Σιρχάν που το 1968 δολοφόνησε τον Ρόμπερτ Φ. Κένεντι.
 
Σύμφωνα με πηγές από το σωφρονιστικό κατάστημα, ο δράστης εντοπίστηκε και απομονώθηκε από τους άλλους κρατουμένους ενώ αναμένεται να γίνει έρευνα για το περιστατικό.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:10
Exit mobile version