Υλικά
200γρ. ψωμί
100ml ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
Για το σερβίρισμα
1 αβγό βρασμένο σφιχτό
κομματάκια από χαμόν
Διαδικασία
Βγάζετε τη φλούδα από τις ντομάτες και τις ρίχνετε στο μπλέντερ μαζί με το σκόρδο. Χτυπάτε καλά να πολτοποιηθούν.
Στη συνέχεια, προσθέτετε το ψωμί, το λάδι και το αλάτι και χτυπάτε ξανά.
Όταν το μίγμα γίνει κρεμώδες και ομογενοποιηθεί, το βάζετε στο ψυγείο για περίπου 2 – 3 ώρες.
Σερβίρετε τη σούπα σε μικρά μπολ, τοποθετώντας από πάνω κομμάτια από αβγό, χαμόν και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.