ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:24
MENU CLOSE

To σκόρδο γίνεται αντικαρκινικό αν κάνετε αυτό πριν το μαγείρεμα

08.10.2019 09:38

 

Αυτός ο χρόνος επιτρέπει σε ένα ένζυμο που βρίσκεται στο σκόρδο να αναμειγνύεται και να αντιδρά με τα υπόλοιπα συστατικά του σκόρδου και να παράγει αλισίνη.

Η αλισίνη είναι το ενεργό φυτοθρεπτικό που σχετίζεται με την πρόληψη του καρκίνου.

Η θερμότητα καταστρέφει το ένζυμο που ευθύνεται για τον σχηματισμό της αλισίνης και γι’αυτό τον λόγο είναι καλύτερα να περιμένετε 10-15 λεπτά πριν το μαγειρέψετε.

Πηγή: ygeiamou

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:21
Exit mobile version