ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:12
MENU CLOSE

«'Εχασε» και τη Links of London η Folli Follie

09.10.2019 14:29

 

Ο ειδικός διαχειριστής της Links, Matt Smith, δήλωσε: «Η εταιρεία αντιμετώπισε δύσκολες εμπορικές συνθήκες που επηρέασαν ολόκληρο τον τομέα λιανικής.

«Η διοίκηση αναζήτησε εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης μιας εθελοντικής συμφωνίας με τους πιστωτές, της αναχρηματοδότησης ή της πώλησης, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει μια τέτοια συναλλαγή».

«Μετά τον διορισμό κοινών διαχειριστών, η ιστοσελίδα της εταιρίας, δυστυχώς, σταμάτησε να λειτουργεί προσωρινά, μέχρι νεοτέρας, και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να διεκπεραίωσει καμία online πώληση», ανέφερε η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με το Newmoney.gr  ότι η FF εξέταζε το ενδεχόμενο πώλησης της Links of London, την οποία είχε εξαγοράσει έναντι 66 εκατ. ευρώ το 2006.

Σύμφωνα με το Sky News, η εταιρεία Sports Direct βρισκόταν μεταξύ των δύο τελικών ενδιαφερόμενων για την αλυσίδα με τα 28 καταστήματα.

H FF σε ανακοίνωσή της τον Αύγουστο είχε αναφέρει ότι έχει αναθέσει «στους Deloitte και Savigny Partners να διερευνήσουν την επιλογή μιας πλήρους πώλησης» της Links of London.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:12
Exit mobile version