Υλικά
- 5 πήλινα
- 2 πακέτα μακαρόνια
- 500 γρ. Σαλάμι τριμμένο
- 500 γρ. Κασέρι τριμμένο
- 1 κύβο ζυμαρικών
- 1 κρέμα γάλακτος
- Αλάτι και πιπέρι και λάδι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Και στραγγίζουμε.
- Βάζουμε στην κατσαρόλα τα μακαρόνια, το σαλάμι και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
- Σε μια κούπα βάζουμε νερό και λιώνουμε τον κύβο. Και βάζουμε στα μακαρόνια μαζί με το αλάτι και το πιπέρι.
- Αλείφουμε τα πήλινα με το λάδι και βάζουμε μια στρώση μακαρόνια, μια στρώση κασέρι και επαλαμβανουμε.
- Ψήνουμε στους 200°C για 15 λεπτά (μέχρι να λιώσει το κασέρι).