ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:39
MENU CLOSE

Έκτος συνόρων θα στήσει το «σπίτι» του Big Brother o ΣΚΑΙ - Η διαθεσιμότητα θα κρίνει την πρεμιέρα

26.10.2019 11:07

 

Για λόγους ταχύτητας αλλά και οικονομικούς, μάλιστα, εξετάζεται το σενάριο το Big Brother να γυριστεί εκτός συνόρων, όπως γινόταν πέρσι με το Power of Love που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε ήδη στημένο πλατό – σπίτι στην Τουρκία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι το ριάλιτι του ΣΚΑΙ να μεταφερθεί στο «σπίτι» του Big Brother στην Πολωνία, όπου υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις και όλος ο τεχνολογικός εξοπλισμός (κάμερες, κοντρόλ ρουμ) που απαιτείται για την 24ωρη παρακολούθηση των παικτών. 

Από τη διαθεσιμότητα των εν λόγω στούντιο θα κριθεί και το πότε μπορεί να βγει στον αέρα το ριάλιτι με αρχικό στόχο τον Ιανουάριο. 

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ ετοιμάζουν άμεσα να βγάλουν τρέιλερ για casting call, ενώ αποφασίστηκε ότι θα αναζητηθούν πρόσωπα της διπλανής πόρτας χωρίς ανάμειξη «celebrities», όπως σε διάφορες παράλλαγές του «Βig Brother» ανά τον κόσμο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πρώτες σκέψεις για το θέμα του παρουσιαστή. Σε εσωτερικές συζητήσεις στο Φάληρο φαίνεται να ψιθυρίζεται το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, αναφέρει χαρακτηριστικά το ένθετο RealLife της RealNews. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06
Exit mobile version