search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:25
MENU CLOSE

Διέταξε τη σύζυγό του να καταπιεί τη βέρα της και την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου (Photos)

03.12.2019 16:53
Διέταξε τη σύζυγό του να καταπιεί τη βέρα της και την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου (Photos) - Media

 

Ένας «ζηλιάρης και βίαιος» άνθρωπος είπε στη σύζυγό του να καταπιεί τη βέρα της πριν την ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου σε μια «βάναυση» επίθεση.

Ο 28χρονος Shaun Dyson κατηγορείται για τη δολοφονία της 30χρονης Lucy-Anne Rushton, στις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Ιουνίου, καθώς την ποδοπατούσε στο σπίτι τους στο Andover του Hampshire της Μ. Βρετανίας.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2010.

Ο άνδρας φέρεται να εξοργίστηκε έπειτα από τηλεφώνημα που έλαβε η σύζυγός του από έναν άνδρα με τον οποίο είχε κάποτε σχέση.

Μάρτυρας είπε ότι άκουσε τον κατηγορούμενο να λέει στην κ. Rushton τις πρώτες πρωινές ώρες: «Κατάπιε το δαχτυλίδι επειδή δεν είμαστε πια μαζί».

Πρόσθεσε ότι η κυρία Rushton είχε βάλει το δαχτυλίδι στο στόμα της, αλλά δεν το είχε καταπιεί επειδή το είδαν στα σκαλιά αργότερα, όπου βρέθηκε.

Ο Dyson αρνείται τις κατηγορίες για δολοφονία και η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:25