ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:59
MENU CLOSE

Alert από Μαρουσάκη: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας - Προβλέπει λευκά Χριστούγεννα (Video)

20.12.2019 18:57
 
Διπλό κύμα κακοκαιρίας προβλέπει ο μετεωρολόγος του OPEN TV, Κλέαρχος Μαρουσάκης, το πρώτο την Κυριακή και το ακόλουθο πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ συστήνει και προσοχή στην έξοδο των Αθηναίων τις ερχόμενες ημέρες.
 
Όπως ανέφερε, «οι κακοκαιρίες που έρχονται από την κεντρική και τη Βόρεια Ευρώπη πλησιάζουν προς τη χώρα μας, χωρίς να εμποδίζονται. Έτσι λοιπόν αναμένεται ισχυρή κακοκαιρία το διήμερο Κυριακής και Δευτέρας. Η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά. Τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύεται και από χαλάζι. Όλες οι περιοχές θα δεχθούν μεγάλους όγκους νερού, ενώ στα ορεινά αναμένονται και χιονοπτώσεις, πάνω από τα 1.500 μέτρα.
 
»Οι ταξιδιώτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ιδιαίτερα όσους κινηθούν μέσω θαλάσσης. Τετάρτη και Πέμπτη αλλάζει πάλι το σκηνικό του καιρού και έρχονται βοριάδες με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, οι οποίες θα φέρουν χιόνια, από τα βόρεια προς τα νότια. Έτσι θα πάμε σε ποιο χειμωνιάτικο, χριστουγεννιάτικο τοπίο».

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:58
Exit mobile version