ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:56
MENU CLOSE

Κοριτσάκι 4 χρονών επιβίωσε μόνο του μέσα στη ζούγκλα του Αμαζονίου για πέντε μέρες (Photos)

07.01.2020 18:38

 

Εκεί που μεγάλοι εξερευνητές δεν τα κατάφεραν, η 4χρονη Βικτώρια με αυξημένο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, κατάφερε τρώγοντας μόνο φρούτα και πίνοντας νερό από το ποτάμι να επιβιώσει για 5 μέρες, μέχρι να την βρουν τα σωστικά συνεργεία που χτένιζαν τον τόπο. 


Μάλιστα λίγες ώρες πριν την βρούν ο αρχηγός της τοπικής πυροσβεστικής είχε μιλήσει για ελάχιστες ελπίδες και είχε πει πως το πιθανότερο ήταν η μικρή να έχει πνιγεί ή να την έχουν φάει τα άγρια ζώα της ζούγκλας του Αμαζονίου. 
Τελικά η 4χρονη βρέθηκε. Είχε διανύσει με τα πόδια μια μεγάλη απόσταση, έναν κύκλο μέσα στο δάσος και οι διασώστες την βρήκαν 2 μόλις χιλιόμετρα από το σημείο που είχε εξαφανιστεί. 


Η μικρή είχε στο σώμα της γρατζουνιές, ήταν αφυδατωμένη αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλά στην υγεία της. Είχε φοβηθεί μόνο. Ο αρχηγός της αστυνομίας στην περιοχή είπε πως στο σημείο που βρέθηκε ήταν σπάνιο να εμφανιστούν άγρια ζώα, αλλά όχι απίθανο. 


Η Βικτώρια βρίσκεται τώρα στο νοσοκομείο στην πόλη Σαντάνα όπου παραμένει υπό την αιγίδα των γιατρών, και όπως όλα δείχνουν θα ανακάμψει πλήρως. 
 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:51
Exit mobile version