ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:48
MENU CLOSE

Ζευγάρι έβαλε μέσα σε λάκκο τη 2χρονη κόρη του και τη σκέπασε με άμμο μέχρι το λαιμό για να κάνει σεξ ανενόχλητο (Photos)

05.02.2020 14:14

 

Το μωρό ύστερα από λίγα λεπτά κάτω από τον καυτό ήλιο, δυσανασχέτησε και δίψασε, αλλά το ζευγάρι δεν έδινε σημασία αφού είχε επιδοθεί σε αχαλίνωτο σεξ μέσα στη θάλασσα σε παραλία της Αργεντινής.

Το κοριτσάκι έκλαιγε και τα κλάματα του αφύπνησαν άλλους λουόμενους που ήταν μακρύτερα στην παραλία οι οποίοι τηλεφώνησαν στην αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην παραλία, έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Το παιδάκι είχε αφυδατωθεί και στο δέρμα που είχε μείνει εκτεθειμένο στον ήλιο, είχε αρχίσει να παθαίνει εγκαύματα.

Το ζευγάρι ατάραχο μέσα στη θάλασσα συνέχιζε να κάνει σεξ, ακόμη και όταν οι αστυνομικοί τους φώναζαν να βγουν έξω. Στα πράγματα τους οι αστυνομικοί βρήκαν τσιγάρα με κάνναβη αλλά και χαπάκια έκσταση καθώς και 200 χαπάκια του ηρεμιστικού Rivotril.

Αρχικά τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραμέληση ανηλίκου και για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ η Πρόνοια τους πήρε το παιδί το οποίο θα μείνει σε άλλη οικογένεια.

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42
Exit mobile version