ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:16
MENU CLOSE

Ανασυγκρότηση των Μέσων Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ

06.02.2020 07:13

 

«Σε ό,τι αφορά δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον πλουραλισμό και τις διαφορετικές απόψεις ως αδυναμία ή άλλα που στρέφονται εναντίον κορυφαίων στελεχών του κόμματος, η Π.Γ. θεωρεί ότι το μόνο που εξυπηρετούν είναι τους σκοπούς αντίπαλων πολιτικών κέντρων».
Ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης είχε διαμαρτυρηθεί έντονα στην προηγούμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας περί επιθέσεων που δέχεται ο ίδιος και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από φιλικά (υποτίθεται) προς τον ΣΥΡΙΖΑ sites.

Οι επιθέσεις εναντίον του Σκουρλέτη συνεχίστηκαν με άρθρο του Γ. Λακόπουλου στην ιστοσελίδα anoixtoparathyro.gr , όπου δημοσιεύτηκε άρθρο με τον τίτλο «Πάνος Σκουρλέτης: “Aριστερός”, αντι-Τσίπρας, κακός υπουργός και αποτυχών γραμματέας».

To άρθρο προκάλεσε πολλές και έντονες αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια κατά του αρθρογράφου. Μάλιστα ο Μιχ. Β. έγραψε στο fb:

Μα καλά εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ , λίγο αυτοσεβασμό δεν έχετε; Ολόκληρη Πολιτική Γραμματεία χρήζει ισότιμο συνομιλητή της τον Γ. Λακόπουλο, έναν συνταξιούχο πρώην δημοσιογράφο του ΔΟΛ και αισθάνθηκε την ανάγκη να του απαντήσει για όσα έγραψε κατά του Πάνου Σκουρλέτη; Μα ποιος είναι ;

Η Π.Γ. συζήτησε, επίσης, αναλυτικά και ενέκρινε σχέδιο ανασυγκρότησης των Μέσων Ενημέρωσης του κόμματος και αποφάσισε να προχωρήσει σε ενδελεχή συζήτηση για τον απολογισμό της απερχόμενης ΚΕ, η οποία και θα συνεδριάσει για να τον εγκρίνει το διήμερο 15 και 16 Φεβρουαρίου.

Πηγή: zoornalistas.com

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:14
Exit mobile version