ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:40
MENU CLOSE

«Άκυρο» Ιφαντίνο στον Μητσοτάκη - Δεν έρχεται Αθήνα και στέλνει αντιπρόεδρο

19.02.2020 09:20

 

Υπενθυμίζεται οι πρόεδροι FIFA και UEFA είχαν προσκληθεί εκ του βήματος της Βουλής από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, μετά τις σφοδρές αντιδράσει που προκάλεσε η κυβερνητική τροπολογία για το την τιμωρία ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Το απόσπασμα στο 1:50

Στις 25 Φεβρουαρίου λοιπόν, για την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ FIFA – UEFA και ελληνικής κυβέρνησης θα έρθει στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος (ένας εκ των επτά…) της FIFA Γκρεγκ Κλαρκ, ενώ θα παρευρεθεί κανονικά ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ελβετία, Γεραπετρίτης και …εσωτερικά ζητήματα

Την περασμένη Δευτέρα, όταν ολοκληρώθηκε το ραντεβού του υπουργού Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη με τον Κλαρκ στην Ζυρίχη, η παγκόσμια ομοσπονδία με επίσημο δελτίο Τύπου ανέφερε ότι «με την παρότρυνση των ελληνικών αρχών ο Κλαρκ επιβεβαίωσε ότι η FIFA θα εργαστεί με την UEFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να λύσει τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο πρόεδρος της FIFA βρίσκεται σε περιοδεία στο εξωτερικό και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε τη διάθεση να εμπλακεί στα ελληνικά πράγματα, καθώς ο ίδιος βλέπει ότι «είναι εσωτερικά ζητήματα» τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:38
Exit mobile version