ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:29
MENU CLOSE

Σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Μητσοτάκης: Συνάντηση την Πέμπτη με τον Μουτζούρη

26.02.2020 17:54

 

Έτσι, την Πέμπτη το απόγευμα, ο Κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, και δημάρχους των τριών νησιών όπου θα κατασκευαστούν κλειστές δομές, σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η ένταση.

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στον Alpha, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας εξήρε τη στάση της αστυνομίας στα νησιά, λέγοντας ότι πρέπει «να συγχαρούμε τις αστυνομικές δυνάμεις, είχαν δύσκολη αποστολή και έδειξαν πρωτοφανή αυτοσυγκράτηση. Είδαμε εικόνες βίας απέναντι στις αστυνομικές δυνάμεις», προσθέτοντας ότι «όλοι όσοι είδαν τις εικόνες δεν θέλουν να τις ξαναδούν. Δεν μπορεί ο πολίτης που θέλει να διαμαρτυρηθεί να παίρνει μαζί του μολότοφ. Συνήθως παίρνει την οργή του, όχι μολότοφ».

Παράλληλα, επισήμανε ότι «οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έχουν λόγο να είναι εκεί. Θα επιστρέψουν στη βάση τους. Κάποιες από τις δυνάμεις της Αστυνομίας που ήταν εκεί για ενίσχυση θα αποσυρθούν. Κάποιες άλλες θα παραμείνουν», προσθέτοντας ότι το σχέδιο της κυβέρνησης θα προχωρήσει και πρέπει «να δούμε με ποιο τρόπο θα προχωρήσει καλύτερα».

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:29
Exit mobile version