ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:41
MENU CLOSE

Θεσσσαλονίκη: Έστειλε προσωπικές φωτογραφίες στον φίλο της κι εκείνος στους συμμαθητές της

05.03.2020 19:12

 

Συνεδριάζοντας κεκλεισμένων των θυρών το δικαστήριο επέβαλε στον καθένα τους, το μέτρο της ανάθεσης της επιμέλειάς τους- για διάστημα ενός έτους- σε Επιμελητή Ανηλίκων.

Η σε βάρος τους αποδιδόμενη πράξη τελέστηκε τον Οκτώβριο του 2016, όταν ήταν μαθητές της τρίτης τάξης του γυμνασίου. Ένα από τα δύο αγόρια διατηρούσε εκείνη την εποχή σχέση με την κοπέλα, η οποία, ικανοποιώντας επιθυμία του τότε φίλου της, δέχθηκε να στείλει στο κινητό του κάποιες προσωπικές της φωτογραφίες.

Κατά τη δικογραφία, εκείνος προώθησε -εν αγνοία του θύματος- το επίμαχο υλικό (χαρακτηριζόμενο στο κατηγορητήριο ως υλικό «παιδικής πορνογραφίας») στον συγκατηγορούμενο φίλο του και αυτός με τη σειρά του σε συμμαθητές τους. Το επόμενο διάστημα η κοπέλα βρέθηκε αντιμέτωπη με υπονοούμενα και περιπαικτικά σχόλια συμμαθητών της, οπότε συνειδητοποίησε ότι οι φωτογραφίες της είχαν κυκλοφορήσει στο σχολείο. Από τα έγγραφα της δικογραφίας προκύπτει ότι η ανήλικη ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σκεφτόταν ακόμη και να κάνει κακό στον εαυτό της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:38
Exit mobile version