search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:04
MENU CLOSE

Γιαννάκου για μετάληψη: «Αδειάζει» βουλευτές της ΝΔ – «Αυτά που λένε δεν ισχύουν, κολλάει με το σάλιο» (Video)

11.03.2020 10:19
Γιαννάκου για μετάληψη: «Αδειάζει» βουλευτές της ΝΔ - «Αυτά που λένε δεν ισχύουν, κολλάει με το σάλιο» (Video) - Media

 

Θέση υπέρ των επιστημόνων για το θέμα της θείας κοινωνίας πήρε (επιτέλους) βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά το μπαράζ αντιεπιστημονικών δηλώσεων από υπουργούς της ΝΔ και φυσικά μητροπολίτες και Ιερά Σύνοδο, η Μαριέτα Γιαννάκου, μιλώντας στο Kontra, ζήτησε από την πολιτεία (εμμέσως και από τον πρωθυπουργό) να ξεκαθαρίσει το ζήτημα παίρνοντας θέση.

Ερωτηθείσα για δηλώσεις συναδέλφων της βουλευτών της ΝΔ που διατυμπανίζουν στα κανάλια ότι ο κορωνοϊός δεν κολλά από την μετάληψη, η ίδια απάντησε ότι «αυτά δεν ισχύουν» και «αν θέλει η Εκκλησία να τα κρίνει όλα θεολογικά ίσως θα πρέπει να συρρεύσουν οι πιστοί στην Εκκλησία, αλλά δεν πάνε εκεί, πάνε στους γιατρούς και στα νοσοκομεία».

Σημειώνεται ότι με ανακοίνωσή τους, οι νοσοκομειακοί γιατροί έχουν αντιδράσει έντονα στο μπαράζ αντιεπιστημονικών δηλώσεων από ιερείς και ορισμένους γιατρούς «που με απαράδεκτο τρόπο υποτάσσουν την επιστημονική αλήθεια στις προσωπικές θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, χρησιμοποιώντας έτσι αδόκιμα τους επιστημονικούς τους τίτλους για να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη για σοβαρά θέματα δημόσιας υγείας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:03