search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:13
MENU CLOSE

Εικόνες – σοκ από νοσοκομεία της Μαδρίτης: Ασθενείς με κορωνοϊό είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα – Τα κρεβάτια έχουν γεμίσει (Photos)

23.03.2020 14:21
Ισπανία: Τέσσερις νεκροί, χιλιάδες εγκλωβισμένοι από τον χειρότερο χιονιά εδώ και δεκαετίες (Photos) - Media

 

Οι εικόνες που έρχονται από τα νοσοκομεία της Ισπανίας, κάνουν το αίμα να παγώσει. Η Ισπανία παρουσιάζει αλματώδη αύξηση στα θύματα του κορωνοϊού αλλά και στους νεκρούς. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε δυο νοσοκομεία της Μαδρίτης το Infanta Leonor και το νοσοκομείο Severo Ochoa de Leganes. 


Το σύστημα υγείας βρίσκεται στα όρια του και είναι λίγο πριν την κατάρρευση. Τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι ασθενείς με κορωνοϊό είναι ξαπλωμένοι ακόμη και στο πάτωμα. Οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, εργάζονται με αυταπάρνηση και εξαντλητικά.


Την ίδια στιγμή οι προβλέψεις είναι εξαιρετικά δυσοίωνες αφού σύμφωνα με τους ειδικούς σύντομα η Ισπανία θα πάρει τη θλιβερή πρωτιά από την Ιταλία, τόσο σε αύξηση κρουσμάτων όσο και σε νεκρούς.


Η Ισπανία μέχρι σήμερα έχει 33.089 επιβεβαιωμένα κρούσματα, περισσότερους από 2000 θανάτους ενώ χθες σε μια μόνο ημέρα οι θάνατοι άγγιξαν τους 464.

Στη Μαδρίτη μάλιστα καταγράφεται το 58% των θανάτων της χώρας. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34