ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:49
MENU CLOSE

Πάτρα: «Κρέμονται» στα μπαλκόνια τα βαφτιστήρια - Από το δρόμο οι νονοί στέλνουν δώρα και ευχές!

10.04.2020 08:17

Περίεργες και συνάμα συγκινητικές στιγμές … βλέπουμε στις γειτονιές της Πάτρας με τους νονούς να βλέπουν από μακριά τα βαφτιστήρια τους και να τους κάνουν νοήματα ότι τα αγαπούν πολύ!

– Σ αγαπώ πολύ!

– Κι εγώ!

– Σου αρέσει το δώρο και η λαμπάδα;

– Ναι πολύ νονά μου!

Τον διάλογο τον ακούει όλη η γειτονιά. Συγκινείται. Μερικές φορές, χειροκροτεί, όπως αναφερει το Tempo24.

Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που τα βαφτιστηράκια είναι μακριά. Η απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν αφήνει περιθώρια παρά να σταλεί με υπηρεσία ταχυμεταφοράς. Έλα όμως που λόγω της κατάστασης … παρατηρείται καθυστέρηση.

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι πιθανόν να κλιμακώσει τα προβλήματα, όπως αναφέρει η naftemporiki. Πολλοί προσφεύγουν μαζικά τις τελευταίες ημέρες στα e-shops των εταιρειών παιχνιδιών, εξαντλώντας τις δυνατότητές τους να αντεπεξέλθουν στην εκρηκτική ζήτηση.

Είναι ενδεικτικό ότι εταιρεία που αντλεί σχεδόν 30% του τζίρου της από το παιχνίδι, με παράδοση σε γενναιόδωρες διαφημιστικές καμπάνιες την πασχαλινή περίοδο, δεν διαθέτει καν διαφημιστικό υλικό για παιχνίδια στην εισαγωγική σελίδα του e-shop της.

Αντίθετα ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι λόγω του αυξημένου όγκου των παραγγελιών η προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης είναι 16 ημέρες μετά την παραγγελία και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μειωθεί αυτός ο χρόνος.

Την ίδια ώρα οι ποσότητες πασχαλινών ειδών μεταφέρονται στις αποθήκες των ελληνικών εταιρειών και απ’ ό,τι φαίνεται στο μεγαλύτερο μέρος τους θα παραμείνουν εκεί.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:48
Exit mobile version