search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:20
MENU CLOSE

Παρασκευόπουλος: Εξαπατήθηκα δύο φορές για την εκπομπή της TV 100

12.04.2020 12:34
«Τα μαζεύει» ο Παρασκευόπουλος: «Διαστρεβλώθηκε μια φράση μου», αποστάσεις από Κοντονή - Media

 

«Δεν εξαπατήθηκα μία φορά, αλλά δύο και η δεύτερη ήταν εξίσου βαριά» δήλωσε ο καθηγητής Νομικής στο ΑΠΘ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά» σχετικά με τη παρουσία του σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή της TV 100 στην οποία συμμετείχε εν αγνοία του και ο καταδικασμένος για υπεξαίρεση των ταμείων του Δήμου, πρώην δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος.

«Η πρώτη φορά που εξαπατήθηκα ήταν που πήγα στην εκπομπή χωρίς να έχω προειδοποιηθεί (για την συμμετοχή του κ. Παπαγεωργόπουλου) και η δεύτερη ότι συνειδητοποιώντας πως συμμετέχω σε μια εκπομπή με τον Β. Παπαγεωργόπουλο ζήτησα η δική μου συμμετοχή να μην υπάρχει. Από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο δηλώθηκε ότι η πλήρης εξαφάνιση των δηλώσεων του κ. Παπαγεωργόπουλου μπορεί να φανεί ότι αποτελεί λογοκρισία και στη συνέχεια έμαθα ότι αυτό που θα κρατηθεί στην εκπομπή θα έχει διάρκεια δύο λεπτών και καμία αναφορά στην προσωπική του υπόθεση. Δεν έστειλα εξώδικο πιστεύοντας ότι έχω τη διαβεβαίωση από τους αρμόδιους» εξήγησε ο κ. Παρασκευόπουλος.

Ξεκαθάρισε ακόμη πως «κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να συμμετέχει στο διάλογο» ωστόσο, όπως είπε, «την προβολή δεν την έχει ο καθένας, γίνεται σε ορισμένους ανθρώπους, σε κάποιους μάλιστα ελιτίστικα και προνομιακά και αυτό έχει την πολιτική του σημασία. Σ` αυτό δεν ήθελα να συμπράττω και λυπάμαι που στεναχώρεσα συντρόφισσες, συντρόφους, πολίτες της Θεσσαλονίκης με το να εμφανιστώ σα διακόσμος στην εκπομπή».«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο, όμως, ήταν η αναφόρα του Β. Παπαγεωργόπουλου στην προσωπική του υπόθεση με κριτική κατά της Δικαιοσύνης» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Παρασκευόπουλο, στην περίπτωση της εκπομπής της TV100 που μεταδόθηκε το Σάββατο το βράδυ, «δόθηκε ένα προνομιακό δικαίωμα, να μιλάει στην τηλεόραση χωρίς αντίπαλο: Οι ομιλητές ήταν χωριστά ο ένας από τον άλλο και ένας ομιλητής (σ.σ. Ο Β. Παπαγεωργόπουλος) στράφηκε κατά των δικαστών οι οποίοι μετείχαν σε μία δίκη βάσει της οποίας καταδικάστηκε. Αυτό είναι κάκιστο. Εγώ δεν είχα αναφορά γι` αυτή τη υπόθεση, δεν θα δεχόμουν να συμμετέχω γιατί δε θα ήθελα να συμβάλω στην πολιτική στήριξη ενός ανθρώπου που είχε την πολιτεία του κ. Παπαγεωργόπουλου. Και δεν θα δεχόμουν να συμμετέχω σε μια εκπομπή με κάποιον να στρέφεται κατά της Δικαιοσύνης χωρίς αντίλογο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:12