search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:33
MENU CLOSE

Ο συνθέτης Γιώργος Μουκίδης ξεσπά για μουσική εκπομπή: Είμαστε απλήρωτοι από το 2016 (Photo)

13.04.2020 13:24
Μουκίδης για Αργυρό: Τον άκουσα να τραγουδά αδερφούς Κατσιμίχα και έκλαψα (Video) - Media

 

Η μουσική εκπομπή στο MEGA, με τίτλο «Μένουμε Σπίτι με τον Αντώνη Ρέμο», που προβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή, έκανε τον Γιώργο Μουκίδη να ξεσπάσει. Ο γνωστός συνθέτης, στιχουργός και μουσικός εξέφρασε τις αντιρρήσεις του στο Facebook, με ένα κείμενο που ανάβει φωτιές.

«Είδαμε όλοι και καταλάβαμε πολύ καλά πόσο μεγάλη απήχηση και κατ’επέκταση τηλεθέαση είχε η εκπομπή του ΜEGA με τον κύριο Αντώνη Ρέμο. Λοιπόν παιδιά μιας και την απολαύσατε σχεδόν όλοι, σκεφτείτε τα έξης: Αν δεν υπήρχαμε όλοι ΕΜΕΙΣ που γράφουμε τα τραγούδια, ο κυρ Αντώνης θα στεκόταν μουγκός μπροστά στην κάμερα και οι μουσικοί θα ήταν και αυτοί ακίνητοι κρατώντας απλά τα όργανά τους…

ΕΜΕΙΣ οι δημιουργοί… Όλοι εμείς που είμαστε ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2016 (τουλάχιστον). ΥΓ. Μέρος του ποσού που εισέπραξε ο “καλλιτέχνης”, μήπως θα διατεθεί για να «αγοραστούν αναπνευστήρες και μάσκες; Ρωτάω τώρα εγώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:32