ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:47
MENU CLOSE

Δεν άντεξε άλλο ο πατέρας, γι' αυτό σκότωσε τον γιο του - Μαρτυρία-σοκ για το φονικό στη Θεσσαλονίκη

26.04.2020 14:10

 

Μάρτυρας περιέγραψε πως οι καβγάδες ήταν σύνηθες φαινόμενο στο σπίτι της οικογένειας, ενώ ο γιος, που σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών, χτυπούσε συχνά τους γονείς τους.

Όπως είπε ο μάρτυρας Θ.Ι., ο 63χρονος πατέρας αγανάκτησε καθώς ο γιος του επιτέθηκε στη γυναίκα του και έφτασε στο σημείο να στρέψει το όπλο του προς αυτόν και να τον σκοτώσει.

«Μάλωναν συχνά στο σπίτι, χτυπούσε (σ.σ. ο γιος) τους γονείς του, για τα ναρκωτικά. Σήμερα χτύπησε πάλι τη μάνα, ίσως γιατί δεν τον άφηναν να βγει έξω λόγω των απαγορεύσεων», υποστήριξε ο ίδιος. «Αντικρίζοντας τον δράστη, ο ανιψιός μου τον είδε παραμορφωμένο και τον ρώτησε τι έγινε. “Γιώργο, δεν πήγαινε άλλο, κοίτα τι με έχει κάνει”», φέρεται να του απάντησε ο 63χρονος. 

«Από αγανάκτηση το έκανε ο άνθρωπος», εκτίμησε ο μάρτυρας και πρόσθεσε: «Ήταν φίλος μου ο 63χρονος, καλός νοικοκύρης, καλός άνθρωπος. Δεν ήταν ούτε μπλεγμένος ούτε δολοφόνος. Κι η αγανάκτηση πολλά κάνει». Όπως είπε ο ίδιος, επιθυμεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του παιδοκτόνου.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τόσο η μητέρα του 32χρονου και σύζυγος του δράστη όσο και η κόρη του.

Πηγή: voria.gr

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:46
Exit mobile version