search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:07
MENU CLOSE

Απόλυτο θρίλερ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Η αδελφή του «συγκεντρώνει περισσότερη ισχύ»

29.04.2020 15:49
Απόλυτο θρίλερ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Η αδελφή του «συγκεντρώνει περισσότερη ισχύ» - Media
 
Σε απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται η φημολογία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και τι μέλλει γενέσθαι αν καταστεί ανίκανος να επιτελέσει τα καθήκοντλα του.
 
Σύμφωνα με ιαπωνικά ΜΜΕ, το τελευταίο διάστημα η 32χρονη αδελφή του, Κιμ Γιο Γιονγκ, το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να συγκεντρώνει περισσότερες εξουσίες και ίσως ετοιμάζεται να τον διαδεχθεί.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διάφορα έγγραφα που έχουν σταλεί στον Κιμ αργούν πολύ να επιστραφούν στους αποστολείς τους είτε εγκεκριμένα είτε με απόρριψη, προσθέτοντας ότι από τα μέσα Απριλίου δεν υπάρχουν έγγραφα με την υπογραφή του.
 
Την ίδια στιγμή, το κορεατικό πρακτορείο Γιονχάπ ανέφερε ότι η Κιμ Γιο Γιονγκ ετοιμάζεται να εισέλθει στο Πολιτιμπιρό της Βόρειας Κορέας, γεγονός που θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τη θέση της ως φυσική διάδοχο του αδελφού της, στην περίπτωση που εκείνος δεν μπορεί να κυβερνήσει.
 
Το ερώτημα, πάντως, παραμένει αν η 32χρονη θα γίνει αποδεκτή από το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ, καθώς μέχρι σήμερα η Βόρεια Κορέα κυβερνάται αποκλειστικά από άνδρες της δυναστείας των Κιμ και ίσως αντιδράσει η γραφειοκρατία της χώρας, αλλά και ο λαός.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:05