search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:52
MENU CLOSE

Χρήστος Νικολόπουλος για Στέλιο Καζαντζίδη: «Ζήτησε να με δει λίγο πριν πεθάνει – Δεν πήγα, έκανα λάθος» (Video)

05.05.2020 06:17
Χρήστος Νικολόπουλος για Στέλιο Καζαντζίδη: «Ζήτησε να με δει λίγο πριν πεθάνει – Δεν πήγα, έκανα λάθος» (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν ο Χρήστος Νικολόπουλος το βράδυ της Δευτέρας. Μεταξύ άλλων, ο καταξιωμένος συνθέτης αναφέρθηκε στη μεγάλη κόντρα που είχε κατά το παρελθόν με τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη, αποκαλύπτοντας πολλές άγνωστες πτυχές αυτής της διαμάχης.

«Εγώ αγαπούσα υπερβολικά τον πατέρα μου. Ο Καζαντζίδης ήταν μια ιδιόμορφη περίπτωση, είχε τις καλές του στιγμές, στην παρέα ήταν πολύ καλός, με χιούμορ… Αλλά είχε και κάποια προβλήματα ψυχολογικά, κάποιες ανθρωποφοβίες, κάποιες έντονες υποψίες για πάρα πολλούς ανθρώπους και κάποιες φορές και εναντίον μου, υποψίες, ότι είμαι άνθρωπος του Μάτσα, τότε που είχε την κόντρα με την εταιρεία.

Εγώ, αντιθέτως, κάποια στιγμή του είχα πει “κάνε μου πληρεξούσιο να κάνω εγώ μήνυση στον κύριο Μάτσα για να απελευθερωθείς”. Μέχρι σε αυτό το σημείο τον αγαπούσα, να χαλάσω εγώ τη σχέση μου με την εταιρεία.

Και κάποια στιγμή, κάποιοι δημοσιογράφοι τον τσίγκλησαν και άρχισε να λέει λόγια για μένα και αυτό που με πείραξε ήταν ότι έλεγε άσχημα λόγια για τον πατέρα μου, προσέβαλε τον πατέρα μου. Κάποια στιγμή, άνθρωπος είμαι κι εγώ, είπα κι εγώ κάτι, μετά πήρε φόρα αυτός και άρχισε να λέει χειρότερα. Αυτό που έκανα εγώ και δεν το γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι έκανα ασφαλιστικά μέτρα να σταματήσει να με βρίζει. Γιατί μετά έβριζε και την οικογένειά μου και μένα προσωπικά. Δικαιώθηκα δικαστικά και δεν το χρησιμοποίησα καν. Έχω δύο συμβολαιογραφικές πράξεις του Καζαντζίδη που μου ζητάει συγγνώμη. Φαντάζομαι ότι ο περίγυρός του δημιούργησε αυτό το πρόβλημα.

Μετά δεν ξαναμιλήσαμε. Λίγο πριν πεθάνει, είχε ζητήσει να με δει, αλλά δεν πήγα. Πιστεύω ότι έκανα λάθος τότε και δεν πήγα, έπρεπε να πάω», είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:49