search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:05
MENU CLOSE

Πεντάχρονος πήρε το αμάξι των γονιών του για να πάει στην Καλιφόρνια και να αγοράσει Λαμποργκίνι

05.05.2020 15:00
Πεντάχρονος πήρε το αμάξι των γονιών του για να πάει στην Καλιφόρνια και να αγοράσει Λαμποργκίνι - Media

 

Ένα αγόρι, πέντε ετών, από τη Γιούτα των ΗΠΑ, με τρία δολάρια στην τσέπη του, πήρε το αυτοκίνητο των γονιών με σκοπό να πάει μέχρι την Καλιφόρνια για να αφοράσει μια πολυτελή Λαμποργκίνι.

Το αγόρι πήρε τα κλειδιά από το  SUV μετά από διαμάχη με τη μητέρα του, η οποία του είπε ότι δεν θα αγόραζε το πολυτελές αυτοκίνητο γι ’αυτόν, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Γιούτα στο Twitter.

Όπως αναφέρει το huffingtonpost.gr για καλή του τύχη του πιτσιρικά τον σταμάτησε ένας αστυνομικός, πριν σημειωθεί κάποιο ατύχημα. Στην αρχή πίστευε ότι απλά ήταν ένας οδηγός με ειδικές ανάγκες. Δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντιλήφθηκε πως ήταν παιδί. Έμεινε έκπληκτος που τον ειδε να οδηγά.

Το παιδί του εκμυστηρεύτηκε ότι πήγαινε στην Καλοφόρνια για να αγοράσει Λαμποργκίνι. Είχε τρία δολάρια. Η μέση τιμή μιας Λαμποργκίνι αξίζει περίπου 200.000 δολάρια.

Πλέον, μένει στον τοπικό εισαγγελέα να αποφασίσει εάν θα ασκήσει κατηγορίες εναντίον των γονέων, οι οποίοι είχαν αφήσει το αγόρι στη φροντίδα του αδερφού του ενώ ήταν μακριά από το σπίτι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01