search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:52
MENU CLOSE

Λουκία Παπαδάκη: Ο απίστευτος όρος που είχε υπογράψει για να παίξει τη Λάμψη – «Ήταν κατ’ απαίτηση του Νίκου Φώσκολου» (Video)

08.05.2020 08:57
Λουκία Παπαδάκη: Ο απίστευτος όρος που είχε υπογράψει για να παίξει τη Λάμψη - «Ήταν κατ’ απαίτηση του Νίκου Φώσκολου» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή “Πρωινό” εμφανίστηκε η Λουκία Παπαδάκη, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων έναν πολύ ιδιαίτερο όρο που είχε υπογράψει στο συμβόλαιό της, προκειμένου ο Νίκος Φώσκολος να δεχτεί να τη συμπεριλάβει στην επιτυχημένη σειρά.

Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική “Σάντρα Δράκου” ανέφερε ότι είχε δεχτεί να υπογράψει ότι… δε θα χιονίσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία!

«Το καταπληκτικό με τη Λάμψη είναι ότι υπέγραψα ένα χαρτί, κατ’ απαίτηση του σκηνοθέτη Νίκου Φώσκολου, το οποίο ανέφερε τι δεν θα έπρεπε να συμβεί για να είμαι στο γύρισμα, μεταξύ των οποίων και ότι “δεν θα χιονίσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία” για να μην αποκλειστεί το αεροπλάνο και να μπορώ να πετάξω. Ο όρος ήταν να μη χιονίσει. Κάναμε συμβόλαιο με τον Θεό.», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
«Δεν έλειψα λεπτό, δεν καθυστέρησα ποτέ, δεν έφυγε από το πρόγραμμα τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:49