search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:06
MENU CLOSE

Γιάννης Τοπαλούδης: Είμαστε καταδικασμένοι σε ισόβιο ψυχικό θάνατο

16.05.2020 12:24
topaloudh.jpg

 

«Είμαστε καταδικασμένοι σε ισόβιο ψυχικό θάνατο».

Αυτό σχολίασε ο πατέρας της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο MEGA αναφορικά με την καταδίκη των δύο βιαστών και δολοφόνων της κόρης του.

«Κάποιοι που δεν είχαν όνειρα και  μας δημιούργησαν εφιάλτες για όλη μας της ζωή», είπε αναφερόμενος στους δύο δράστες, ζητώντας «τα ισόβια να είναι ισόβια».

Η πρώτη δικάσιμος ήταν στις 13 Γενάρη όπως είπε. «Πρώτος εγώ απευθύνθηκα στο γονιό και τη γιαγιά του ενός και τους είπα μακάρι να γνωριζόμασταν σε διαφορετικές συνθήκες».

«Κάποιοι θα λογοδοτήσουν. Θα υποστούν τις συνέπειες που προβλέπονται από τον ποινικό κώδικα. Κάποιοι κατέθεσαν πλαστά έγγραφα», ανέφερε για την απόπειρα συκοφάντησης της κόρης του, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι η υπόθεση «αφορά κάθε Έλληνα γονιό. Είμαστε στη διάθεση της ελληνικής κοινωνίας για να κάνουμε μία κοινωνία ασφαλέστερη για τα παιδιά μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:04