search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:06
MENU CLOSE

Μπράιαν Μέι: Καρδιακή προσβολή υπέστη ο κιθαρίστας των Queen

25.05.2020 13:23
Μπράιαν Μέι: Καρδιακή προσβολή υπέστη ο κιθαρίστας των Queen - Media

 

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Sheer Heart Attack», ο Μπράιαν Μέι (Brian May) αποκάλυψε ότι έπαθε καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο υποφέροντας από έναν δυνατό πόνο στο στήθος, ο οποίος κράτησε για περίπου 40 λεπτά. Όταν πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε τρεις φραγμένες αρτηρίες. Υπήρξε μεγάλη πίεση να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, αλλά έπειτα από πολλή σκέψη εκείνος αποφάσισε την τοποθέτηση στεντ.

Μιλώντας στη κάμερα, ο γνωστός κιθαρίστας των Queen είπε: «Νιώθω σαν να μη συνέβη ποτέ. Η εγχείρηση πέτυχε. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου». Στη συνέχεια, ο Μπράιαν Μέι υπογράμμισε ότι μετά την εγχείρηση νιώθει ότι έχει «μια καρδιά που είναι πολύ δυνατή» και «θα είναι καλά για αρκετό καιρό ακόμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:06