search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:32
MENU CLOSE

Η Χάλι Μπέρι ζητά βοήθεια από τους θαυμαστές της για την αποκατάσταση των ζημιών καταστήματος μετανάστη

02.06.2020 14:36
Η Χάλι Μπέρι ζητά βοήθεια από τους θαυμαστές της για την αποκατάσταση των ζημιών καταστήματος μετανάστη - Media

 

Η Χάλι Μπέρι χρησιμοποίησε την τεράστια επιρροή της για να βοηθήσει μια οικογένεια που αγωνιζόταν αφού λεηλατήθηκε και κάηκε το κατάστημα ρούχων τους στις διαδηλώσεις του Σαββατοκύριακου στο Λος Άντζελες.

Η 53χρονη ηθοποιός δημοσίευσε για τη δυστυχία του 81χρονου Ned Harounian, ο οποίος έχασε τα πάντα όταν καταστράφηκε το μαγαζί του στο Melrose.

Κάλεσε τους θαυμαστές της να δράσουν και τους παρότρυνε να δωρίσουν χρήματα σε έναν έρανο που δημιουργήθηκε για να καλύψει τα έξοδα αποκατάστασης του καταστήματος.

« Το κατάστημα στο Melrose ενός 81χρονου πατέρα μετανάστη και ιδιοκτήτη επιχείρηση, του  Ned Harounian, έχει λεηλατηθεί και καεί το σαββατοκύριακο», έγραψε στο Instagram.

«Μετανάστευσε το 1985 και για 30 χρόνια έβαλε τη ζωή του στην επιχείρηση και την κοινότητά του», συνέχισε, προσθέτοντας ότι «κλαπηκαν επίσης τα κοσμήματα της πρόσφατα αποβιώσασας συζύγου του».

«Λος Άντζελες – Ξέρω ότι το πράγμα είναι τρελό τώρα, αλλά ελπίζω ότι μπορούμε όλοι να πάρουμε ένα λεπτό για να βοηθήσουμε αυτόν τον άντρα!!» κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:32