search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:21
MENU CLOSE

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Πυροσβέστης κρεμάστηκε στα 50 μέτρα για να σώσει κοριτσάκι που κινδύνευε (Video)

10.06.2020 12:58
Βίντεο που κόβει την ανάσα: Πυροσβέστης κρεμάστηκε στα 50 μέτρα για να σώσει κοριτσάκι που κινδύνευε (Video) - Media

 

Το πεντάχρονο κορίτσι έπαιζε μπροστά στα μάτια της μητέρας του στο διαμέρισμα τους στον 16ο όροφο μιας πολυκατοικίας στην πόλη Γουνάν στην Κίνα. Κάποια στιγμή και ενώ η μητέρα του είχε πάει στην κουζίνα, η μικρούλα άνοιξε το παράθυρο πέρασε όλο το κορμί της έξω και έμεινε στο κενό. 
Από κάτω της; Έχασκε ένα κενό 40 μέτρων. Η μικρή άρχισε να φωνάζει και να κλαίει αλλά δεν μπορούσε να μπει πάλι μέσα από το παράθυρο. Η μητέρα της και εκείνη δεν την έφτανε για να την τραβήξει. Η ζωή της κρεμόταν από μια κλωστή. Το μόνο που μπορούσε να κάνει η μητέρα ήταν να της πει να κρατηθεί καλά και να μείνει ακίνητη. 
Γείτονες που είδαν την μικρή στο κενό, έξω από το παράθυρο ενημέρωσαν την πυροσβεστική η οποία έφτασε εξαιρετικά γρήγορα. Όμως δεν υπήρχε τόσο ψηλός γερανός για να φτάσει μέχρι το σημείο που βρισκόταν η μικρή. Τότε οι πυροσβέστες σκέφτηκαν κάτι άλλο.
Ανέβηκαν σε ένα μπαλκόνι ακόμη πιο ψηλά, και έδεσαν έναν πυροσβέστη τον οποίο κατέβαζαν σιγά σιγά μέχρι να φτάσε τη μικρή. Όταν την έφτασε την πήρε αγκαλιά και την έσπρωξε μέσα στο παράθυρο στην ασφάλεια του σπιτιού της.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:18