search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:54
MENU CLOSE

Απίστευτο: Βλέπουν το μαύρο της σκυλί μέσα στο αυτοκίνητο και το περνάνε για αφροαμερικάνο – Τη σταματάνε συνέχεια οι αστυνομικοί για να την ελέγξουν

11.06.2020 15:26
Απίστευτο: Βλέπουν το μαύρο της σκυλί μέσα στο αυτοκίνητο και το περνάνε για αφροαμερικάνο – Τη σταματάνε συνέχεια οι αστυνομικοί για να την ελέγξουν  - Media

 

Μια απίστευτη περιπέτεια με την αστυνομία ζει εδώ και έναν χρόνο η Σύνθια Φράνκς, από το Μίσιγκαν. Όποτε βγάζει το σκυλί της τον Μέρλιν, βόλτα με το αυτοκίνητο οι αστυνομικοί το περνάνε για αφροαμερικανό και την σταματάνε για έλεγχο. 


Τον τελευταίο χρόνο την έχουν σταματήσει 5 φορές οι αστυνομικοί επειδή μέσα από το τζάμι έβλεπαν το μαύρο της σκυλί ράτσας Πουντλ με κατσαρές τρίχες στο πρόσωπο και νόμιζαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο είναι κάποιος αφροαμερικάνος. Και αφού νόμιζαν ότι είχαν να κάνουν με μαύρο, άρα έπρεπε να την ελέγξουν. 
Όπως λέει η ίδια όταν κατεβάζει το παράθυρο και βλέπουν τα όργανα της τάξης ότι πρόκειται για σκυλί που κάθεται στη θέση του συνοδηγού, απογοητεύονται ενώ κάποιες φορές μάλιστα κάποιοι εκνευρίστηκαν. 


Αλλά δεν είναι μόνο οι αστυνομικοί που την πατάνε. Τον φόβο για τους μαύρους έχουν και άλλοι. Όπως για παράδειγμα ένας γείτονας της, ο οποίος έτρεξε στην πόρτα του σπιτιού της και της είπε έντρομος ότι μέσα στο αυτοκίνητο της υπάρχει ένας μαύρος που της το κλέβει. Φυσικά ήταν ο Μέρλιν ο οποίος είχε καθίσει και περίμενε από την Σύνθια να τον πάει βόλτα. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:54