search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 09:15
MENU CLOSE

Νέο περιστατικό δολοφονίας αφροαμερικανού από αστυνομικούς – Είπαν πως ήταν ένοπλος αλλά πολλοί το αμφισβητούν (Video)

15.06.2020 17:03
Νέο περιστατικό δολοφονίας αφροαμερικανού από αστυνομικούς – Είπαν πως ήταν ένοπλος αλλά πολλοί το αμφισβητούν (Video) - Media

 

Η δολοφονία που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, έγινε τον περασμένο Νοέμβριο. Σήμερα όμως η αστυνομία της Βόρειας Καρολίνας έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα. Σε αυτό εμφανίζονται 2 αστυνομικοί σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στην πόλη Τσέστερ να πυροβολούν από 12 φορές ο καθένας (συνολικά 24 φορές) έναν μαύρο που θεώρησαν ύποπτο για ληστεία. 
Αρχικά οι αστυνομικοί είπαν πως ο άνδρας ήταν οπλισμένος κάτι που φαίνεται και στο βίντεο, οι εμπειρογνώμονες όμως λένε ότι το βίντεο «κόβεται» πριν φτάσουν στον άνδρα και συνεχίζεται με τον άνδρα να έχει ένα όπλο στην κατοχή του. Αμφισβητούν δηλαδή τους ισχυρισμούς της αστυνομίας. 
Ο δολοφονημένος ονομάζεται Αριάν Λαμόντ Μακγκρί και ήταν 28 ετών. Μόλις έγινε γνωστό το βίντεο ξέσπασαν βίαια επεισόδια στη μικρή πόλη Τσέστερ με διαδηλωτές να διαμαρτύρονται για την αστυνομική βία. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 09:12