Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα υπογράψει ένα εκτελεστικό διάταγμα για τη μεταρρύθμιση της αστυνομίας και θα παραχωρήσει αύριο, Τρίτη, συνέντευξη Τύπου, έπειτα από αρκετές εβδομάδες διαδηλώσεων σε όλη τη χώρα τις οποίες προκάλεσε η δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό στη Μινεάπολη.
Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο Τραμπ είπε επίσης ότι ο πυροβολισμός από αστυνομικό ενός Αφροαμερικανού στην Ατλάντα ήταν μια τραγική κατάσταση και πολύ δυσάρεστη.
‘Ενας αστυνομικός αποπέμφθηκε και ο αρχηγός της αστυνομίας παραιτήθηκε μετά τη δολοφονία του Ρεϊσάρντ Μπρουκς από έναν λευκό αστυνομικό στην Ατλάντα την Παρασκευή.
Δεν δημοσιεύτηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το εκτελεστικό διάταγμα του Τραμπ για την αστυνομική μεταρρύθμιση. Οι Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο επεξεργάζονται ξεχωριστές προτάσεις για το θέμα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.