search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:18
MENU CLOSE

Γαιδουράκι που το στέλνουν σε σφαγείο, κλαίει με αληθινά δάκρυα για να αποφύγει τη μοίρα του (Video)

16.06.2020 12:33
Τρομοκράτες του ISIS έζωσαν γαιδουράκι με εκρηκτικά για να ανατινάξουν κυβερνήτη στη Νιγηρία  - Media

 

Το βίντεο είναι συγκινητικό. Δείχνει ένα γαιδουράκι το οποίο το έστελναν σε σφαγείο για να πουλήσουν μετά το κρέας του, να κλαίει με λυγμούς και να κουνάει το κεφάλι του πάνω κάτω. Κάποιοι λένε ότι από τα μάτια του έσταζαν κανονικά δάκρυα. 
Το περιστατικό συνέβη έξω από σφαγείο στη βορειοανατολική Κίνα. Ο γάιδαρος βρίσκεται μέσα σε ένα κλουβί επάνω σε ένα αυτοκίνητο και κάνει σαν να παρακαλάει τον κόσμο να τον σώσει. Κλαίει και κουνάει συνέχεια πάνω κάτω το κεφάλι του. Γνωρίζει ότι η ζωή του σε λίγες ώρες θα σταματήσει. 
Μια ομάδα θεατών από τον κόσμο που έβλεπε το σπαραχτικό αυτό θέαμα, έκανε επιτόπου έρανο και συγκέντρωσε 9.000 γιουάν, δηλαδή περίπου 1.000 ευρώ. Αμέσως με τα χρήματα αυτά πλήρωσαν τον ιδιοκτήτη του που ήταν και ο οδηγός του φορτηγού και αγόρασαν το γαιδουράκι.
Πλέον ο γάιδαρος ζει σε ένα χωριό της περιοχής και βοηθάει τον αγρότη που έχει αναλάβει την υιοθεσία του στις δουλειές της υπαίθρου. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28