search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:41
MENU CLOSE

Μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση της Cardi B – Έγινε… ροζ (Photos)

16.06.2020 17:54
Μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση της Cardi B – Έγινε… ροζ (Photos) - Media

 

Η Cardi B έδειξε ένα φλογερό ροζ χτένισμα τη Δευτέρα στο Instagram και το ντεκολτέ της, αφού ενημέρωσε τους θαυμαστές της για το τατουάζ που επεξεργάστηκε στο δεξί της γοφό.

Η 27χρονη ράπερ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram για τους περίπου 68,2 εκατομμύρια θαυμαστές της που έδειχνε ολόκληρο το τατουάζ παγώνι και τα ροζ μαλλιά της.

Δημοσίευσε επίσης βίντεο κλιπ στο Instagram Stories της με τα κόκκινα μαλλιά και τα γιγαντιαία σκουλαρίκια καθώς τραγουδούσε ένα τραγούδι.

Η βραβευμένη με Grammy ράπερ τόνισε τη φυσική της ομορφιά με γεμάτο ροζ μακιγιάζ των ματιών, χοντρές βλεφαρίδες και κόκκινο κραγιόν.

Η Cardi, που στην πραγματικότητα το όνομά της είναι Belcalis Marlenis Almánzar, βρέθηκε κάτω από τη βελόνα δερματοστιξίας για να φρεσκάρει το τεράστιο τατουάζ παγώνι της, δέκα χρόνια μετά, στο δεξί της γοφό.

Σε μια εντυπωσιακή φωτογραφία του τατουάζ της πριν και μετά, η ράπερ έδωσε στους θαυμαστές της στο Instagram μια προσεκτική ματιά στα αισθητά πιο φωτεινά χρώματα του τατουάζ και τις νέες περίπλοκες λεπτομέρειες.

«Όλη αυτή την εβδομάδα, περνούσα ώρες πόνου», έγραψε για την εικόνα του «makeover» της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:41