ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:44
MENU CLOSE

Πανεύκολο και γρήγορο μωσαϊκό με ινδική καρύδα

10.07.2020 11:29

 

1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

125 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα

3 κουταλιές της σούπας κακάο

125 γραμμάρια μαργαρίνη σε πλακάκι

100 γραμμάρια τριμμένη ινδική καρύδα + λίγο επιπλέον για πασπάλισμα

Εκτέλεση

Λιώστε στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί την κουβερτούρα μαζί με τη μαργαρίνη και αφήστε την να κρυώσει ελαφρά. Εντωμεταξύ σε ένα μπολ, σπάστε τα μπισκότα με τα χέρια σας σε μικρά κομμάτια.

Προσθέστε στο μίγμα κουβερτούρας-βουτύρου το ζαχαρούχο γάλα, την καρύδα και το κακάο ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά.

Ρίξτε και τα μπισκότα και με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, ανακατέψτε καλά για να ενσωματωθούν στο μίγμα.

Στρώστε μια φόρμα με αντικολλητικό χαρτί και βάλτε το μωσαϊκό πιέζοντας καλά με τη σπάτουλα για να μην κάνει κενά. Αφήστε το για 3-4 ώρες στο ψυγείο, για να παγώσει καλά.

Ξεφορμάρετε, πασπαλίστε με λίγη ακόμα τριμμένη καρύδα και απολαύστε!

 

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:42
Exit mobile version