search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:13
MENU CLOSE

Παράξενα μυστηριώδη φωτάκια κίτρινα, κόκκινα και μπλε στον ουρανό της Κίνας – Τρόμαξαν οι κάτοικοι (Video)

30.07.2020 12:48
Παράξενα μυστηριώδη φωτάκια κίτρινα, κόκκινα και μπλε στον ουρανό της Κίνας – Τρόμαξαν οι κάτοικοι (Video) - Media

 

Οι κάτοικοι της κινέζικης πόλης Ζενζέν, έμειναν με το στόμα ανοιχτό καθώς κοίταζαν τον νυχτερινό ουρανό. Ανάμεσα από σύννεφα φαινόντουσαν να υπάρχουν πολλά μικρά φωτάκια τα οποία σε καμία περίπτωση δεν ήταν φώτα από αστέρια ή κάποιο αεροπλάνο. Άλλαζαν από πορτοκαλί σε κίτρινο, κόκκινο και μπλε χρώμα ενώ παρέμεναν σταθερά. 
Οι περισσότεροι τρομαγμένοι μίλησαν για ΑΤΙΑ ενώ κάποιοι άλλοι θεώρησαν ότι η πόλη τους δέχεται επίθεση από κάποια ξένη δύναμη. Το βίντεο με τα φωτάκια που λάμπουν επάνω από τους ουρανοξύστες ανέβηκε στο διαδίκτυο και είχε εκατομμύρια προβολές. 
Μάλιστα ακούγεται και κάποιος να λέει: «Υπάρχει ένα UFO στον ουρανό ακριβώς από πάνω μας. Αυτό είναι απίστευτο.» ενώ κάποιος άλλος σχολίασε για τα πορτοκαλί, κίτρινα, κόκκινα και μπλε φωτάκια: «Οπωσδήποτε κάτι κρύβεται πίσω από τα σύννεφα»
Πάντως θέση πήραν και οι επιστήμονες για το φαινόμενο αυτό και η εξήγηση τους μάλλον απογοήτευσε τους συνωμοσιολόγους. «Πρόκειται για ένα φαινόμενο που ονομάζεται ζεστές νυχτερινές κολώνες και συμβαίνει όταν το φυσικό ή τεχνητό φως αντανακλά τους επίπεδους κρυστάλλους πάγου στον αέρα. Για να γίνει αυτό απαιτείται ύπαρξη σύννεφων μεγάλου υψομέτρου και απουσία σύννεφων χαμηλού και μεσαίου υψομέτρου. Χρειάζεται επίσης υψηλή υγρασία στον αέρα, υψηλή ατμοσφαιρική ορατότητα, χαμηλό άνεμο, καθώς και κρύσταλλα πάγου.» έγραψε ένας μετεωρολόγος. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:01