search
ΤΡΙΤΗ 18.08.2026 11:30
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Επιστρέφουν στην καθημερινή ενημέρωση Τσιόδρας – Χαρδαλιάς

04.08.2020 07:14
tsiordasxardalias-1.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

 

Τα αυξημένα κρούσματα κορονωϊού στην Ελλάδα καθώς και η χαλάρωση των πολιτών, έχουν προκαλέσει συναγερμό στην κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγος, εξέλιξη που οδήγησε – μεταξύ άλλων – και στην επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα.

Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 18.08.2026 11:30