ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:29
MENU CLOSE

«Βηματοδότης»: Έξαλλος ο Μητσοτάκης με τον Κουμουτσάκο επειδή κοινώνησε (photo)

21.09.2020 10:37

 

Τι γράφει για την αντίδραση Μητσοτάκη ο «Βηματοδότης»
«Έξαλλος, μου λένε οι πηγές μου από το Μαξίμου, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Οταν η φωτογραφία με την οποία τροφοδότησε την επικαιρότητα έφτασε στο γραφείο του, ο Πρωθυπουργός την κοίταξε πολλή ώρα χωρίς να μιλά.

Σε αυτήν ο κ. Κουμουτσάκος απεικονίζεται να λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία στον ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης και τους ιερείς χωρίς μάσκα. Παριστάμενοι στο πρωθυπουργικό γραφείο λένε ότι η οργή του κ. Μητσοτάκη είναι χειρότερη όταν δεν ξεσπάει, και όλοι στην κυβέρνηση γνωρίζουν την αγωνία του να σταλούν τα σωστά μηνύματα προφύλαξης από την πανδημία στην κοινωνία.

Ο χειρισμός της Εκκλησίας είναι μια λεπτή υπόθεση την οποία έχει αναλάβει αποκλειστικά το Μέγαρο Μαξίμου και η Θεία Κοινωνία είναι το πιο «καυτό» ζήτημα της μεταξύ τους «διαπραγμάτευσης». Άγνωστο γιατί χώθηκε στη μέση ο κ. Κουμουτσάκος, το σίγουρο είναι ότι πρόσθεσε άλλο ένα ατόπημα στη μακρά λίστα ατοπημάτων που έχουν για εκείνον στο Μαξίμου».
 

Η προσπάθεια Κουμουτσάκου να τα «μαζέψει»

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κουμουτσάκος αφού πήρε διαστάσεις το γεγονός μέσω του τύπου προσπάθησε να «τα μαζέψει» μέσω δήλωσης του στα social media.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:26
Exit mobile version