search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:30
MENU CLOSE

Τουρκικά ΜΜΕ: Τούρκοι εθνικιστές έβαψαν την ελληνική σημαία στο Καστελόριζο (Video)

27.09.2020 08:28
Τουρκικά ΜΜΕ: Τούρκοι εθνικιστές έβαψαν την ελληνική σημαία στο Καστελόριζο (Video) - Media

 

Εκατό κιλά κόκκινης μπογιάς πέταξαν Τούρκοι εθνικιστές πάνω στην ελληνική σημαία που είναι ζωγραφισμένη στη δεξιά πλευρά του Καστελόριζου. 

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ του τουρκικού δικτύου Karar TV, που έδωσε στη δημοσιότητα και πλάνα από drone μετά τη δολιοφθορά. 

«Μετά την πυρπόληση της τουρκικής σημαίας σε διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη , μια ομάδα Τούρκων πολιτών, μηχανικών στο επάγγελμα, έβαψε την τεράστια ελληνική σημαία στο νησί Καστελόριζο με κόκκινο χρώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορες πηγές, χρησιμοποιήθηκαν 100 κιλά μπογιάς στην επιχείρηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου, 26 Σεπτεμβρίου. Σε νυκτερινές πτήσεις, που δεν αντιλήφθηκαν οι Έλληνες στρατιώτες και συνεχίστηκαν μέχρι τις 09:00 το πρωί χρησιμοποιήθηκαν drone», αναφέρει το ρεπορτάζ του ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:29